Mosoly Alapítvány - Budapest

A Mosoly Alapítványt 22 éve hívták életre sikeres magyar üzletemberek, akik segítséget akartak nyújtani olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A Mosoly programjait és szervezeti felépítését szakértők bevonásával az igények felmérése alapján határozták meg. Bár az elmúlt két évtized programfejlesztései jelentős változásokat hoztak a Mosoly programokba, továbbra is az alapítók által megfogalmazott alapértékek – többek között a minőség, az innováció és az átláthatóság – határozzák meg munkánkat és szervezeti működésünket és teremtik meg az összhangot a magas szakmai színvonal és a civil értékek érvényesülése között.

A Mosoly Alapítvány ingyenes terápiás programjai Budapesten, Debrecenben és Pécsett elérhetőek. Budapesti központunkban 8 fős stáb biztosítja a szakmai és pénzügyi kereteket a programok megvalósításához. A 3 városban éves szinten kb. 20-25 terápiás szakember (szakpszichológusok, képzett művészetterapeuták és szupervizorok) tagja hosszú évek óta a terápiás csapatnak.

1097 Budapest, IX. kerület, Szent László Kórház, Albert Flórián út 5-7.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

91 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.