Gitta Photography

Újszülött Fotózás

Legideálisabb, ha a baba 4-14 napos. A Babák szinte észre sem veszik a fotózást, mert végig háborítatlanul szundikálnak. Ezt jó meleggel és természetesen teli pocakkal érjük el.
A fotózáshoz gyakran több óra és türelem szükséges, hiszen el kell érni a mélyalvást, hogy nyugodtan fotózhassuk őket.
Minden Baba elalszik, nincs kivétel :)
Mivel a Babák érkezése a legtöbb esetben nem előre ütemezett, így a születésükkor Ők elsőbbséget élveznek. Akkor egyeztetünk időpontot a fotózásra, ha már hazaértetek a kórházból. Ideális, ha a Baba 5-10napos, akkor még mélyen alszanak és nincs hasfájás. Két hetes kor után már csecsemő fotózásról beszélünk. Akkor már nincs meg az a magzati póz és nem lehet őket olyan mélyen elaltatni.

A fotózás azért több óra, mert ezalatt a Baba eszik, tisztába kell tenni, büfiztetni és altatni.
A fotózás alatt fontos a meleg, hogy mélyen alhasson, mint ahogyan nemrég azt még a pocakban tette és hogy természetesen azért is, hogy meg ne fázzon.
Minden kelléket viszek (textilek, plédek, kosarak, kötött sapik, nadrágok, tütü, fejdíszek stb.), de kedvenc ruhában, kabalákkal is meg lehet örökíteni a Picit. :)
Közös képeket is készítek a Családról, ha van Testvérke, akkor Róluk is, ahogyan szeretnétek!
Az újszülött babákat a X.kerület, Kőbányai út 45/a-nál található lakásban fotózom, ez tisztább, mint a nagy forgalmű műterem, csendes otthonos környezetben a Babák nyugodtabbak. Van lehetőség szoptatni, pelenkázni kényelmesen és Apukának pihenni. :)

Újszülötteket azonban leggyakrabban az otthonukban szoktam fotózni.
Pontos kiszállási díjat a címetek ismeretében tudok mondani.

Csecsemő Fotózás

Egy hónapos kortól addig tart, amég nem tud önállóan ülni a baba. Róluk már lehet akár mosolygós-ébren levős, akár alvós képeket is készíteni.

Babafotózás

Amikor a kisbaba már tud önállóan ülni vagy akár kapaszkodva állni, totyogni. Ez lehet akár 1 éves szülinapi fotózás is, igazi maszatolós tortaevéssel megspékelve, kedvenc ruhákban, legkedvesebb játékokkal.

Budapest, IV. kerület, Károlyi István utca 10.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

251 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.