Kapcsolat

Katinka és Bianka, a két édesanya ...

Minden valamire való weboldalnak van egy kapcsolat felülete, amely segíti a látogatót információt kapni arról, hogy kikkel áll szemben, hogyan tud kapcsolatot teremteni velük.

Az, hogy te már itt vagy a Gyerekmánia kapcsolat fülén, azt jelenti, hogy érdekel az oldal, ezért mi igyekszünk olyan információkat megosztani veled, amelyek hasznosak, szimpatikusak és meggyőznek téged arról, hogy ezek a csajok tudják, hogy mit akarnak, és felébred benned az érzés: én is mániás akarok lenni, itt a helyem.

Mit tűztünk ki célul?

Kétféle látogatóközönséget kiszolgálni: kisgyemekes családokat és  kisgyermekek  mindennapjait támogató szolgáltatókat.

Ha jól csináljuk a dolgunkat, akkor az oldal magáért beszél, bővebb bemutatást nem igényel.

Azt viszont nem mutatja, hogy kik állnak mögötte:

 

Katinka

 

Katinka

Az ötletgazda, kommunikációs szakember, csaknem 10 éve a marketing-reklám szakmában. Édesanya, aki kisbabájának tervezi  és szervezi a mindennapjait, így saját tapasztalatait is beépíti az oldal tervezése során. Ő az, aki látja, tudja, ismeri, hogy a facebook, az instagram és egyéb social media felületek hogyan működnek és mit kell tennünk nap, mint nap annak érdekében, hogy látogatóink elégedettek legyenek. Folyamatosan keresi, kutatja, hogy mitől lesz még tökéletesebb a Gyerekmánia. Egy igazi mániás, aki kedvesen, de határozottan irányítja a csapatot.

 

 

 

  Bianka

Az ötlet megvalósításának produktív támogatója. Egy 6 éves kisfiú édesanyja, aki pontosan tudja, hogy mi kell a gyerekes mindennapokhoz. Ő az, aki 10 éve abból él, hogy beszél, kérdez, javasol, megvalósít. Média kampányokat állít össze a megrendelő igényei szerint, meghallgatja a kéréseket, kérdéseket és a tudásának legmagasabb szintjén meg  is válaszolja azokat. Ismeri a piaci igényeket, biztosítja a megrendelők számára, hogy a  Gyerekmánia termékpalettájából mindenki azt vegye igénybe, amire igazán szüksége  van. Ha valamiben nem hisz, azt nem tudja értékesíteni. A Gyerekmánia nem ilyen.

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Ezen elérhetőségeinket keresd a kapcsolatfelvételhez.

Telefon

Telefon

Kepes Katinka +36 30 193 5996

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.