Bóbita Magánbölcsőde

Bemutatkozás

Gyermek centrikus bölcsődéink az anya-gyermek meghitt kapcsolatát a lehető legbensőségesebben igyekeznek pótolni. Nem egyszerűen gyermekmegőrzők, hanem a jogszabályi előírásoknak maximálisan megfelelő, óvodai nevelési programot alkalmazó intézmények. Számos képességfejlesztő tevékenység, élményteli játékok, napi négyszeri, a gyermekek életkorához igazodó kalóriadús táplálkozás biztosítja a gyermekek békés, nyugodt légkörben, szerető gondoskodás mellett történő cseperedését. A városi zajtól távol zöldövezeti, parkos helyen, gyönyörű természeti környezetben működik bölcsődénk.

Várjuk az olyan 1 - 4 éves gyermekek jelentkezését, akiknek a szülei szívesen bízzák gyermekeik gondozását, nevelését képzett óvodapedagógus szakemberekre.

Szakmai programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek anyanyelvi nevelésére, mozgásfejlesztésére és az angol nyelv megismertetésére.

Egészséges életmód programunk keretén belül egészséges táplálkozást biztosítunk, mindennap fogyasztanak a gyermekek nyers gyümölcsöt és zöldséget. Mindezek mellett intézményeinkben sóhomokozó áll a gyermekek rendelkezésére, ami légúti problémák megelőzésére és kezelésére szolgál.

A gyermekek érdekében elengedhetetlen az intézmény és családok közötti nyitott és szoros együttműködés, a jó kapcsolat, rendszeres kommunikáció, a gyermekekért vállalt közös felelősség és a nevelési értékrend megbeszélése. A napi kapcsolattartás mellett az év folyamán családi programokat szervezünk, valamint az év jelentősebb ünnepeiről közösen is megemlékezünk.

A Bóbita vezetősége és minden dolgozója meggyőződéssel vallja, hogy az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes, nyugodt, derűs környezetben felnövő gyermekekből lesznek kiegyensúlyozott, aktív és sikeres felnőttek.

1048 Budapest, IV. kerület, Óceán árok u. 31.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

108 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.