C&A

Tudjuk milyen fontos, hogy jól érezd magad a ruhádban. Ezért kínálunk első osztályú ruhákat minden alakformára és korcsoportnak. A cuki babadivatttól az elegáns estélyi ruháig, a C&A üzletekben a család minden tagjának találsz divatos ruhát. Darabjaink modern szabásról, trendi színekről és szokatlan formavilágról árulkodnak. És ahogy folyamatosan változik a divatipar, fejlődnek az új divatirányzatok, úgy kínálunk mi is rendszeresen cserélődő kollekciókat a szezon legkeresettebb ruháival.

A C&A-nál a kreativitás és innováció nem csak a ruhák tervezésénél prioritás: már az alapítók is felismerték a szívélyes kiszolgálás fontosságát. C&A volt az első divatcég, amely bevezette a visszacserélés jogát és a gyorsan változó divatkollekciók szektorában is rövid idő alatt vezető szerepre tett szert. Számos innováció, mint a célzott reklámakciók vagy mechanikus mozgólépcsők az üzletekben – amit napjainkban oly természetesnek találunk –, a C&A úttörő szellemiségének köszönhető.

Mivel ismerjük a Vásárlóink igényeit és kívánságait, tisztában vagyunk vele milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljunk elfogadható áron. Így egyben minden alkalommal új megjelenést kölcsönözhetsz magadnak a ruhastílusok és színek variálásával.

1106 Budapest, X. kerület, Örs Vezér tere 25.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

109 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.