Fecskefészek Családi Bölcsőde

Sok édesanya számára fontos kérdés, hogy a gyermekével töltött első hónapok, évek után talál-e gyermeke számára olyan biztonságos helyet, befogadó közösséget, megbízható intézményt, ahol nyugodtan hagyhatja őt arra az időre, amíg dolgozik, tanul, munkát keres vagy ügyes-bajos dolgait intézi.

Ezekre az igényekre a legjobb alternatívát a családi bölcsőde kínálja, amelyek számos országban már évtizedek óta működnek. Mi 2010-ben nyitottuk meg családi napközinket. A miénk, a Fecskefészek a szó eredeti és legjobb értelmében vett családi bölcsőde, hiszen saját családi házunkban nyitottuk, és azt tettük alkalmassá a „kis fecskék” fogadására. A bölcsőde vezetője háromgyermekes édesanya.

A kis létszám lehetővé teszi a gyermekre szabott foglalkozást és törődést, és számukra is könnyebb a beszokás életük első közösségébe, ahol a szülők már nincsenek jelen. A napirendet a gyermekek szükségleteinek megfelelően alakítottuk ki, az étlapot is az 1-4 éves korosztály számára szükséges és nekik megfelelő ételekből állítjuk össze.

Előzetes (telefonos) egyeztetést követően szeretettel várjuk a családi bölcsőde iránt érdeklődő gyermekeket és szüleiket.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

106 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.