Kertész Családi Bölcsőde

2015 tavaszán indult útjára vállalkozásunk, amelyben nem kisebb célt tűzünk ki magunk elé, mint hogy színvonalas környezetben, változatos programokkal, személyre szóló, szeretetteljes gyermekgondozással kapcsolódjunk be családod életébe, ha Te ennek szükségét érzed.

Szülőként mi magunk is jól ismerjük azokat az élethelyzeteket, amikor a munka szorításában vagy a feltöltődést biztosító szabadidő reményében szükségünk van arra, hogy gyermekünk felügyeletét, gondozását hosszabb­, rövidebb időre; alkalmilag vagy rendszeresen megoldjuk.

Magunk is átéltük, milyen nehéz a pici gyermekünket először más gondjaira bízni, átvészelni az elválások nehézségét, kialakítani egy újfajta rutint ­ amiben szerepet kap valaki más is gyermekünk életében. Pontosan tudjuk, mekkora bizalomra van szüksége egy szülőnek ahhoz, hogy ezeket a lépéseket meg tudja tenni, és ugyanebben gyermekét is támogatni.

Ezt a bizalmat szeretnénk megteremteni és megtartani Benned.

3300 Eger, Kertész út 79. I/4

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

130 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.