KiVi-Ház Családi Bölcsőde

Olyan napközbeni ellátást keresel gyermekednek, ahol tudod, hogy odafigyelnek rá, és családias környezetben kapja meg azt a gondoskodást, amit te is megadnál neki?

Mivel mi, a Kicsik Vidám Háza Családi Napközi nevelői is édesanyák és/vagy képzett kisgyermeknevelők vagyunk, tudjuk, hogy mire van szüksége egy kisgyermeknek. Kislétszámú csoportjainkban biztosítjuk mindazt a szeretetteli figyelmet, ami gyermeked fejlődéséhez szükséges. Óvodás korú gyerkeinkkel szakképzett óvónő foglalkozik. Nyíregyházán először vezettük be a kétnyelvű (angol-magyar) korai nyelvi fejlesztést, amely során el tudjuk érni, hogy a kicsik megszeressék és használják is az angol nyelvet.

A Kicsik Vidám Háza Családi Napközi azzal a céllal jött létre Nyíregyháza egyik frekventált részén, csodálatos környezetben, hogy szeretetet és pótmamákat adó, minden tekintetben gyermekcentrikus környezetet teremtsen az 1-5 éves korú gyermekek számára.

4400 Nyíregyháza, Keleti Márton u. 15/a.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

114 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.