Manó Fotó

A Manó Fotó szemlélete

Volt idő, mikor a portréfotózásnak komoly rangja volt. Ünnepnapnak számított egy műteremben töltött délután. Igazi szakemberek valódi műalkotásokká varázsolták a mindennapi emberekről készült fényképeket. Az egykori igényesség szerencsére ma újra jellemző a világban. Ki ne akarna a szokásos családi fotók mellett megőrizni a múltnak egy-egy kitűnő minőségű, valóban egyedi, a hagyományos értékeket magán viselő fotósorozaton? Újra vannak remekül felszerelt műtermekben dolgozó professzionális mesteremberek. A Manó Fotó munkatársai hiszik, hogy ma is él az igény az egyedire, a sajátosra, a mértékadóra...
 

Műtermünkben a család legkisebb tagjai néhány órára visszarepülhetnek az időben, mesevilágokban kalandozhatnak, vagy egyszerűen csak az általuk elképzelt világban tehetnek egy feledhetetlen utazást. Az előre megálmodott, kitalált és jól kipróbált beállításainkon felül fotós kollégáink természetesen nyitottak egyedi ötletekre.

Képzelj el bármilyen hajmeresztő ötletet és mi megvalósítjuk azokat! Jöjj el hozzánk, hogy kiválaszthasd albumainkból a Neked leginkább tetsző beállításokat, hozd el hozzánk csemetéidet, töltsünk együtt egy jóhangulatú fotózást, hogy Ti is érezhessétek, amit őseink érezhettek!

Mi egyet biztosan ígérhetünk: A JOBBIK ARCODAT MUTATJUK!

1111 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 40.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

16 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.