Manó-Tanya Családi Bölcsőde

A Manó - Tanya és a Mini - Manó Családi Bölcsődénk idén ünnepli 10 éves születésnapját! A két családi bölcsődés csoportunk a Monostorpályi úton egy kétszintes családi házban működik a szülők és a gyerkőcök nagy örömére. 2009-ben azzal a céllal indult útjára, hogy segítse a munka világába történő visszatérést a szülők számára azzal, hogy szerető környezetben tudhatják a csemetéiket miközben dolgoznak. A kis csoport létszám (7 fő) és a szakképzett gondozónők (csoportonként 2 fő gondozó) lehetővé teszik a sokoldalú foglalkozásokat és az otthonos, barátságos környezetben való beilleszkedést, szocializációt a gyermekek számára. 
Családi bölcsődénk 20-hetes kortól 3 éves korig (4 éves korig orvosi igazolással) gondozza, fejleszti, terelgeti nagy szeretettel a gyerekeket. A bölcsőde és az óvoda az első közösség, ahol a gyermekeknek meg kell tanulniuk a helyüket, szerepüket. A gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése családias, derűs légkörben, sokféle, változatos tevékenységet biztosítva. Nevelőmunkánk érzelmi biztonsággal segíti elő a gyermek testi, értelmi és szociális képességeinek fejlődését. Nevelési célunk, a gyermekek sokoldalú, harmonikus személyiségének kialakítása, életkorának legmegfelelőbb tevékenységi forma segítségével és rendszeres mozgással. Vállalunk egész havidíjas, félhavi díjas, időszakos gyermekfelügyeletet, óradíjas, félnapi, napidíjas rendszerben (amennyiben a csoportjaink nincsenek feltöltve).A gyermekeknek naponta négyszeri étkezést biztosítunk, idény zöldségekkel, gyümölcsökkel, természetes alapanyagokkal, házias ízekkel. Minden nap helyben készül a finom két fogásos ebéd! Figyelembe tudjuk venni az esetleges táplálkozási problémákat is: pl. tej, szója, mogyoró allergia. Napközink 2019-ben is a legalacsonyabb árakkal, színes programokkal, szakképzett kisgyermek gondozókkal, óvodapedagógussal és nagy szeretettel vár minden kis felfedezőt! 

4030 Debrecen, Monostorpályi út 19.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

190 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.