Meseország Családi Napközi

Szeretnénk, hogy a gyerekek a családi napközinket a második otthonuknak tekintsék, hiszen mi olyanok vagyunk, mint egy jól működő NAGY CSALÁD.

2007 tavaszán nyitottuk meg elsőként Dunaharasztin a Meseország családi napközit. Saját családi házunkban alakítottuk ki a csoportszobákat, ahol a korosztályoknak megfelelő játékok várják a gyerekeket. (babakonyha, kisházikó, készségfejlesztő játékok)

A kerti játszótér egy 800 m2-es kertben helyezkedik el, ahol a gyerekeknek lehetőségük van hintázni, homokozni, csúszdázni, motorozni, rajzolni, az óriási rajztáblánkon, vagy akár felmászhatnak, bemehetnek a kalózvárba, illetve becsengethetnek a mesebeli házikó ajtaján. A kertben van még egy elkerített halastó, és madáretető is, így a gyerekek meg tudják etetni a madarakat, halakat és Benőt, a teknősbékát.

Jó idő esetén az ugrálóvárban ugrálhatnak. Igyekszünk minél több időt tölteni a szabad levegőn, és ha tehetjük, tavasztól őszig a teraszon étkezünk.

Kis létszámunk miatt maximálisan figyelembe vesszük a gyerekek igényeit, differenciált foglalkozást biztosítunk. A gyerekekkel szakképzett gondozóink foglalkoznak, illetve minden pénteken pedagógus vezetésével zenés foglalkozást tartunk.

Új fakultatív programunk: Minden héten, amikor jó idő van a gyerekeknek lehetőségük van pónilovaglásra, és lovaskocsikázásra.

Szeretettel várjuk a gyerekeket másfél éves kortól!

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

108 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.