Mesevár Családi Bölcsőde

Ezt a vállalkozást 1998-ban alapítottuk egy gyermekkori vágyam beteljesítése céljából és hivatásszeretetből. A szolgáltatásunkat kertes családi házunkban működtetjük, 5-7 fő gyermeklétszámmal és teljesen más alapokra helyeztük, mint az állami intézményekben ez megszokott. Ennek oka, hogy a 35 évvel ezelőtt kezdett gondozónői pályafutásom alatt, saját tapasztalataim alapján - és édesanyaként is – kicsit másképpen szeretnénk a gyermekeket gondozni.

A játéktevékenységet illetően NEM szeretjük behatárolni a napirendet órarend-szerű változatban. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek állandó és folyamatos szokásaink mint pld.: étkezés, alvás, játéktevékenység. Természetesen ezzel együtt vannak észszerű keretek, amit fontos betartani.

Nálunk a 0-3 éves korú gyermekek számára SZABAD JÁTÉKTEVÉKENYSÉG szerint telik a nap interaktív módon - ami azt jelenti, hogy míg más szolgáltatóknál külön napirendként szerepel a ringató, bábozó foglalkozás, addig nálunk a gyerek egyéni igénye alapján bármikor részesülhet ebben. Természetesen FELKÍNÁLT JÁTÉK folyamatosan van, ez az időjárásnak, valamint a hangulatuknak és az aznapi ritmusuknak megfelelően nagyon változatos lehet.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

95 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.