Mesevilág Magánóvoda

Hogy miért mi?

A bölcsőde és az óvoda  azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: a család után, ez az első olyan szintér ahol a gyermek szocializálódik, itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia,  itt szerzi meg első barátait, itt éli meg az „élet fontos pillanatait”, ezért fontos hogy ez olyan közegben történjen , ahol a gyermekek érdeke mindenek felett áll, és ez a hely a Mesevilág Magánóvoda. ( Édenkert óvoda)

Óvodánkban szakképzett, gyermekközpontú pedagógusok dolgoznak, akik kellő odafigyeléssel,  szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára kiegyensúlyozott nyugodt környezetet biztosítsunk a mindennapokhoz.

Tevékenységközpontú nevelési programunkat  kiegészítjük a játékos, mindennapos, tevékenységekbe épülő  angol nyelvi foglalkozásokkal, melyben az óvodapedagógusok mellett tevékenykedő anyanyelvi pedagógus is segítségünkre van.

Napi négy étkezést biztosítunk figyelembe véve az egészséges táplálkozás irányelveit és a  gyermekek szükségleteit. Főzőkonyhával rendelkezünk, saját szakácsunk készíti el a gyerekeknek az egészséges, változatos, házias jellegű ételeket.

Tízóraira gyümölcsöt, vagy 100%-os  gyümölcslét fogyasztanak a gyerekek.

1161 Budapest, XVI. kerület, Mária út 92.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

307 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.