Metamorphoses Meseterápia

Meseterapeutaként 1996-ban kezdtem dolgozni, önkéntesként jártam kórházakba mesét mondani gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, s eközben tettem szert azokra a tapasztalatokra, amelyek gyógyító munkámat később meghatározták. A metamorphoses-meseterápia mindazok számára lehetőséget nyújt a rendeződésre, akik életük bármely szakaszában krízishelyzetbe kerültek. A módszer életkortól függetlenül sikeresen alkalmazható veszteségek, gyász, válás, magány, átmeneti vagy tartós egyensúlyvesztés, szorongás esetén éppúgy, mint párkapcsolati vagy családi zavaroknál.

Ezen az oldalon a Metamorphoses Terápiás Módszerről, az egyéni és csoportos meseterápiás lehetőségekről, valamint a képzésekről és az előadásokról tájékozódhatsz. A honlapon látható fotókat 2017 márciusában készítettem Új-Zélandon, ahol meséket és mítoszokat gyűjtöttem. A Wanaka-tónál láttam azt a vízben élő fát, amelynek szívfájdítóan gyönyörű legendája van. A hónap meséjében hamarosan  olvashatjátok, úgy jegyeztem le, ahogy ott hallottam.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

237 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.