Momóka Családi Napközi

A bölcsödét családi házunkban alakítottuk ki, ahol a teljes földszintet lezártuk és közel 100 m2-t adtunk át a gyermekeknek. Igy elegendő hely jut az öltözködésre, a tisztálkodásra, a konyhára. Külön-külön helyiség áll rendelkezésünkre az alváshoz és a nappali foglalkozásokhoz is. A házhoz tartozó kertet is a gyermekek játékai foglalják el.

Hasonlítunk egy jól működő, sokgyermekes családhoz, ahol a gyermekek biztonságos, otthonos és szeretetteljes környezetben élnek. Az egyén szükségleteit figyelembe vevő napirend, a közös játék öröme és a derűs légkör az, ami népszerű a szülők és a gyermekek körében.
A különböző szolgáltatások nyújtása (mint pl. úszás, lovaglás, színházlátogatás, kirándulás, korcsolyázás, könyvtárlágogatás) hitünk szerint hozzátartozik a gyermekek szemlétetformálásához és a szülőknek is könnyebbséget nyújt.

A gondozás, nevelés egysége, az egyéni bánásmód, az aktivitás és az önállóság segítése, a pozitív megnyilvánulásokra támaszkodás elvének érvényesítése, valamint a rendszeresség kialakítása, a fokozatosság biztosítása, a tudatosság és tervszerűség a fő célkitűzésünk munkánk során.

Nyitvatartásunk a szülők munkaidejéhez igazodik, így reggel 7 órától várjuk a kicsiket. Amennyiben szükséges hétvégi és éjszakai felügyeletet is vállalunk.

2141 Csömör, Knipfer Tibor u. 29.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

101 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.