Olivia Natural

Az Olivia Natural az egészséges életmód elkötelezett híveként 2005 óta készíti a márka természetes kozmetikumait és szappanjait saját manufaktúrájában. 

A cég a működés első napjától kezdve folyamatosan törekszik a fejlődésre, a folyton megújuló igények kielégítésére és a termékportfóliójának bővítésére.

Az Olivia Natural jelenleg közel 70 különböző natúrkozmetikai termékből áll, az alábbi termékcsoportokból: 
natúrszappanok, kecsketejes natúrszappanok, samponok, testvajak, fürdőkozmetikumok (fürdősók, fürdőtejek, fürdőpralinék és fürdőcsokoládék), ajakbalzsamok, természetes dezodorok és aromaterápiás termékek. 

Ez a széles termékskála minden bőrtípusra – ezen belül a száraz, zsíros, érzékeny, illetve baba bőrre is célzatos megoldásokat kínál, emellett felveszi a küzdelmet számos bőrproblémával, köztük az ekcémával, pattanásos bőrrel vagy a bőröregedéssel és ráncokkal. A márka legfőbb, kiemelt termékei a szappanok és egyéb fürdőkozmetikumok. 

Az Olivia Natural natúrszappan-kollekció több mint 30 különböző összetételű, illatú és színű szappanból áll, a változatos kényeztető és ápoló fürdőkozmetikumok pedig egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy a fürdés valódi élmény lehessen a testnek és a léleknek egyaránt. 

Az Olivia Natural üzletpolitikájában elsődleges fontosságú az állandó prémium minőség, melynek biztosítása kizárólag teljesen természetes eszközök igénybevételével valósulhat meg. Az Olivia Natural termékek egytől egyig 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat, szintetikus színező- és illatanyagokat, így nap mint nap hatékony külső támogatást biztosíthatnak szervezetünknek.

A termékek állandó, prémium minőségét a természetben megtalálható növények és az abból készülő alapanyagok iránti tisztelet és a több éves szakmai tapasztalat szavatolja.

1024 Budapest, II. kerület, Mamut 1 Bevásárlóközpont, Lövőház utca 2-6.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

144 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.