Pelenka.hu Webáruház

Inkább ételt rendeltél főzés helyett? A gyerkőc a hónapban már másodszorra beteg? A szennyeskosárból  már egy hete válogatsz magadnak „tiszta” ruhát? Úgy érzed csődöt mondtál? És mégis... amikor lefekvés előtt átfogja a nyakadat azzal a vékonyka, jó illatú, puha kis karjával, a szíved telecsordul és nincs nálad boldogabb ember a világon. Ugye ismerős?

Persze, hogy ismerős, hiszen ezzel mi is így vagyunk. Kisgyermekes napjainkra sokszor jellemző mindez és tudjuk, hogy egy cipőben járunk veled. A dackorszak, a kakis pelusok, az első anyák napi rajzocska, a maszatos, boldog puszik… mind átéljük ezeket, mióta gyermekünk megszületett. Úszunk a szülőség tengerében, együtt sírunk, együtt nevetünk.

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk.

A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szerettünk volna nyújtani, amilyet minden kismama megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. Olyan termékkínálatot állítottunk össze, amire egy kismamának szüksége van - legyen szó akár a pelenkázásról, etetésről, ápolásról vagy a higiéniáról. Tudjuk, hogy ez egy nehéz és érzékeny időszak, ezért olyan weboldalt, vásárlói rendszert, és tudásbázist alakítottunk ki, amivel kézen fogva egymást, praktikus megoldásokkal orvosolva a kismama lét problémáit, boldogabb és kiegyensúlyozottabb anyuka közösséget alkothatunk.

1033 Budapest, III. kerület, Szentendrei út 95.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

171 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.