Pirinkó Családi Bölcsőde

Pirinkó Családi Bölcsődénk Újszegeden, a Holtmaros partján csendes, tiszta levegőjű környezetben található. Két játszószoba és egy étkező áll a gyermekek rendelkezésére. Szobáink kisbútorai lehetővé teszik a szerepjátékok kialakulását, készségfejlesztő játékaink biztosítják a gyermekek egyéni fejlődését. Rendszeres szülői beszélgető klubbunkkal, -szakember közreműködésével- szeretnénk segíteni a szülőket, nagyszülőket, gondozási, nevelési problémáik megoldásában.

Bölcsődénk várja kisgyermekét 20 hetes kortól óvodás korig!!!

A Családi bőlcsödében, s természetesen a mi bőlcsödénkben is van lehetőség heti két-, három- vagy négynapos ellátást igényelni. Ez lehetővé teszi azt, hogy ha az édesanya hetente 3 alkalommal dolgozik, akkor csak ezeken a napokon hozza a gyermeket családi bőlcsödébe.

A Pirinkó családi bőlcsödénkben  helyben készülnek az ételek – figyelembe véve az eltérő táplálkozási igényűek étkezését –, így egészségesebb, frissebb ételek kerülnek a gyermekek asztalára.

6726 Szeged, Fogarasi u. 16/B.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

106 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.