POM-POM Natúrkozmetikum

Péntek Erika vagyok a PomPom natúr kozmetikumok megálmodója.

Közgazdászként végeztem,  2017 óta a Mensa tagja vagyok és mondanom sem kell, hogy emiatt a
lelkiismeretem is arra kötelez, hogy ezt az adottságot jó célra használjam, kiálljak a természetvédelem, állatvédelem és ezek által a natúrkozmetikumok mellett. 

Valódi szenvedély és elkötelezettség az, amit a természetes bőrápolók iránt érzek. Hidd el, jó okom van rá!
A jó minőségű natúr kozmetikum megoldást jelenthet számos bőrprobléma, lányom makacs ekcémáját is teljesen tünetmentessé tette.

Termékfejlesztői csapatunk elhivatott szakemberekből áll. 2014 nyarán elkezdtük a termékfejlesztést és a tesztelést, azért, hogy Te a legjobb, leghatékonyabb készítményeket kaphasd. Folyamatosan fejlődünk, igyekszünk megújulni és ötvözni a legújabb kutatási eredményeket saját tudásunkkal.

A PomPom titka a jó minőségű, természetes összetevők és az innovatív natúr kozmetikai fejlesztések kombinációjában rejlik. Ennek köszönhető, hogy arcszérumaink pillanatok alatt felszívódnak, virágvizes arczseléink bőrödet mélyen hidratálják, tápláló pakolásaink rengeteg értékes olajat tartalmaznak, mégis könnyedén le tudod mosni a felesleget.
Ezeket a kincseket szeretném most átadni Neked! Valóra vált egy álom, nézz be hozzánk Te is!

Termékeink a natúrkozmetikai szabványoknak teljes mértékben megfelelnek. Nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, SLES-t, kőolajszármazékot. Az emulziós krémeinkhez adott tartósítószer ECOCERT kompatibilis, bőr- és környezetbarát.

Alapanyagaink megbízható forrásból származnak. Az állatkísérleteket teljes mértékben elutasítjuk, saját magunkon teszteljük a készítményeinket :)

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

232 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.