Tamás-Lipták Zita

Üdvözlöm! Tamás-Lipták Zita tanácsadó szakpszichológus, integratív gyermekpszichológus vagyok. Diplomámat a Debreceni Egyetem pszichológia szakán szereztem 2009-ben. Az egyetem elvégzése után egy óvodában helyezkedtem el, majd általános iskolákban dolgoztam, és olyan továbbképzéseket végeztem, melyekre a gyermekekkel, serdülőkkel, szülőkkel való közös munka során támaszkodhatok (integratív gyermekterapeuta képzés, családterápiás alapképzés, tanácsadó szakpszichológus képzés). Szakmai fejlődésem érdekében folyamatosan képzem magam, szakmai programokon veszek részt, emellett munkámat rendszeres szupervízió segíti.

Mind az óvodában, mind az iskolákban a gyermekek pszichés problémáinak igen széles skálájával találkoztam. A gyermekek világában elmerülni érdekes, különleges utazás. Ők – főleg a kisebbek – problémáikat gyakran nehezen öntik szavakba. Az, hogy valami nincs rendben, sok esetben csak a viselkedésükön, hangulatukon látszik, és a szülők számára sokszor nehézséget okoz ennek megfejtése, kezelése. Gyakran bizonytalanok abban is, hogy egyáltalán problémáról van-e szó. Amikor a szülő elbizonytalanodik, és kétségek merülnek fel benne, érdemes pszichológushoz fordulni. Itt választ kaphat kérdéseire, illetve minél hamarabb kezdünk el egy problémával foglalkozni, annál hamarabb rendeződhet.

1113 Budapest, XI. kerület, Harcos utca 9.

Értékeld a szolgáltatót 1-5-ig tartó skálán. Az 1-es a legkevésbé jó, az 5-ös a legjobb minősítés.

99 értékelés

Hibás adatot talált, vagy nem működik a szolgáltató weboldala? Írjon nekünk, hogy adatbázisunkat mindig frissen tarthassuk.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj aktualitásainkról a legfontosabb információkról.